Vrijuit

Vrij Uit is een open, eerlijke en betrokken reisorganisatie die zich heeft gespecialiseerd in autovakanties. Dit omvat naast autovakanties ook wintersportvakanties, citytrips, short breaks en campingvakanties. De filosofie van de reisorganisatie is haar klanten te willen helpen om de beste vakantiekeuze te maken voor het hele reisgezelschap. Kernwaardes daarbij zijn: eigentijds, betrouwbaar, authentiek, behulpzaam en persoonlijk.  

Vrij Uit richt zich met haar vakantie-aanbod op een brede doelgroep, maar gezinnen hebben duidelijk een streepje voor. Bijna een half miljoen klanten kiest er jaarlijks voor om de vakantie door Vrij uit te laten verzorgen.

Vrij Uit weet, door haar meer dan veertig jaar ervaring in de reismarkt, de beste vakantiebestemmingen binnen Europa te vinden en heeft deze voor haar klanten ondergebracht in een breed assortiment, waaronder een uitgebreid aanbod aan Top-campings. Maar ook voor citytrips, hotelarrangementen en vakanties in bungalow- en pretparken kunnen vakantiegangers bij Vrij Uit terecht. Daarnaast is Vrij Uit al jaren marktleider op het gebied van wintersportvakanties en heeft zij ook in dit vakantiesegment een zeer uitgebreid aanbod in de meest populaire ski-oorden en daarbuiten.