TUI

TIJD OM HELEMAAL JEZELF TE ZIJN
Vakanties roepen de beste herinneringen bij ons op. Het zijn de momenten dat je echt doet wat je wilt. Je komt helemaal tot jezelf. Wij begrijpen hoe waardevol dat voor je is, en we weten ook dat iedereen op zijn eigen manier vakantie viert. 

 ALLES NAAR WENS?
Vakantie is de mooiste tijd van het jaar. Daarom kun je bij TUI verwachten dat alles naar wens is. Je hebt er het hele jaar hard voor gewerkt en gespaard. Aan ons dus de taak om alles te doen voor een zorgeloze en onvergetelijke vakantie!

 ALTIJD EEN LACH
Al meer dan 80 jaar hebben we dezelfde missie. Vakantiegangers een onbekommerde en onvergetelijke reis bezorgen. Van de medewerkers in onze 130 reiswinkels, de crew van onze vliegtuigen, de koks van onze eigen hotels tot de reisleiding ter plaatse: allemaal zijn we pas tevreden als we een lach op je gezicht zien.

 DE PRIJS IS GEEN VERRASSING
Natuurlijk zijn alle vakanties bij TUI scherp geprijsd. Maar wat we ook belangrijk vinden: ze zijn volkomen helder. Alle kosten, opties en extra’s verrekenen we meteen in de totaalprijs. Want verrassingen horen alleen leuk te zijn. En wil je bijvoorbeeld een annuleringsverzekering, stoelreservering of maaltijden voor onderweg regelen? Dan boek je die ná je reservering eenvoudig tegen betaling bij.