Norske Noorwegen Reizen

Norske Noorwegen Reizen, dé Noorwegen specialist sinds 1953, is exclusief vertegenwoordiger van Hurtigruten in Nederland, de bootreis langs de unieke Noorse fjordenkust en expeditiereizen naar Antarctica, Groenland, IJsland, Spitsbergen, Zuid-Amerika en Canada.
Beleef de grandioze veelzijdigheid van de Noorse flora en fauna en het dagelijkse leven langs de unieke fjordenkust. Sinds 1893 zijn de postschepen van Hurtigruten een belangrijke verbinding tussen grote havensteden, maar ook afgelegen plaatsen en kleine dorpen. Ze brengen vracht, transporteren passagiers en bieden reizigers volop mogelijkheden om Noorwegen te ontdekken.

's Winters is Noorwegen een sneeuwzeker winterparadijs. Ons aanbod in dit seizoen is zeer divers: langlaufen, skiën, snowboarden, skisafari’s en avontuurlijke Noorderlicht reizen rond de Noordkaap. De ideale manier om het Aurora Borealis (ofwel Noorderlicht) te aanschouwen is aan boord van één van de Hurtigruten schepen. Ook in de winter organiseren wij diverse individuele groepsreizen, waarbij men per postboot op jacht gaat naar het Noorderlicht.

Zomers bieden wij ruim 50 autotours via een groot assortiment hotels, bungalows of kampeerhutten. Maar ook fly-drive arrangementen, wandel-, steden- en rondreizen per trein of met een huurauto.

Met onze jarenlange ervaring en passie voor reizen helpen wij graag bij de samenstelling van een reis-op-maat.