LMX Touristik

Voor wie wil snorkelen in Egypte of wil eilandhoppen op de Canarische eilanden, of een relaxte strandvakantie wil doorbrengen in Turkije of ergens aan de Middellandse Zee, een vakantie heel ver weg wil of sightseeing will doen in een van de metropolen op deze wereld, het moet allemaal „ …urlaublich gut“ zijn en daarvoor zijn wij er!

Touroperator LMX Touristik werd opgericht in 2001 en heeft haar hoofdkantoor in Leipzig, Duitsland. In het begin bestond het reisaanbod uit pakketreizen die op het moment van de aanvraag op dynamische wijze werden samengesteld, aangevuld met losse bouwstenen (vluchten en alleen hotel). Tegenwoordig bestaat het productportfolio van LMX Touristik uit een mix van dynamisch en klassiek samengestelde reizen, die op de meest moderne technische wijze tot standkomen. Dankzij eigen vlucht- en hotelinkoop, een aandeel in reisleidingen ter plaatse en een jaarlijkse gids met de top 100 best geboekte hotels biedt LMX Touristik haar klanten en haar reisbureaupartners een innovatieve mix van dynamisch en klassiek samengestelde reizen onder één dak.

Sinds kort heeft LMX Touristik nog een nieuw merk erbij, Suntrips.  Profiteer van ons aanbod van individuele maatwerkreizen en vaste rondreizen naar Azië en naar de Indische Oceaan. Suntrips biedt combinatiereizen voor elk type vakantieganger en voor iedere portemonnee. Ontdek prachtige steden en beleef de cultuur en de schoonheid van deze exotische landen en relax onder de palmbomen. Nachtleven en ontspanning, junlge en miljoenenstad, 1001-nacht en het land van de lach, combineer uw droomreis naar uw eigen zin en profiteer daarbij van de ervaring van Suntrips! De landen die worden aangeboden zijn Thailand, Cambodja, Laos, Maleisië, Indonesië, Taiwan, Myanmar, Singapore, Vietnam en de Verenigde Arabische Emiraten.

LMX is door Focus Money al twee maal uitgeroepen tot voordeligste touroperator voor pakketreizen (in 2015 en in 2016).