Holiday Extras

Holiday Extras biedt u een goed begin van uw vakantie met voordelige luchthavenhotels en parkeerplaatsen in Europa, op meer dan 80 lucht- en cruise havens. Begin de vakantie ontspannen door vooraf al de parkeerplaats of het hotel te reserveren.

De parkeerplaatsen die Holiday Extra's aanbiedt hebben hoge veiligheidsstandaarden. Verder zijn de parkeerplaatsen altijd gereserveerd voor u en staat u dus nooit voor verrassingen bij het zoeken naar een parkeerplaats. Transfer van en naar de luchthaven is inclusief. Op verschillende luchthavens biedt Holiday Extra's ook het valetparkeren aan, waarbij de auto overgenomen wordt bij de vertrekhal en bij terugkomst weer wordt terug gebracht bij de aankomsthal. Tevens zijn er mogelijkheden om direct op de luchthaven te parkeren in een luxe parkeergarage.

Verder biedt Holiday Extras speciale park, sleep & fly arrangementen aan waarbij u de keuze heeft vooraf of achteraf van de reis te overnachten. De auto kan tijdens de reis op het beveiligde hotel parkeerterrein geparkeerd blijven. Ook hierbij is de transfer van en naar inclusief. Holiday Extras heeft leuke park, sleep & fly aanbiedingen waarbij in sommige hotels een hoge kinderkorting mogelijk is of zelfs verblijf van de kinderen gratis is. Tevens zijn er aanbiedingen waarbij u alleen voor de overnachting betaalt en de auto gratis geparkeerd mag blijven tijdens de vakantie.

Holiday Extras biedt ook toegang aan tot luchthaven lounges wereldwijd, waar je klant de wachttijd kan doorbrengen na de check- in of tijdens een langere transfer op een veel leukere manier dan op de overvolle wachtruimtes van de luchthaven. De lounges zijn inclusief koude en warme maaltijden, frisdranken en alcoholische dranken, wifi, relaxstoelen en speciaal voor de kinderen is er een speelhoek.