Emirates

Reis de wereld over in luxe en gastvrijheid. Van boeking tot aankomst.

Sinds hun eerste vlucht streeft Emirates naar kwaliteit en innovatie. Zij zijn nu een van de meest prominente en snelst groeiende vliegtuigmaatschappijen ter wereld. Met een ultramoderne vloot brengen zij u naar meer dan honderd  vijf en vijftig bestemmingen op zes continenten.

Emirates streeft  ernaar om uw reiservaring van begin tot eind onvergetelijk te maken. Deze toewijding heeft tot meer dan vijfhonderd internationale awards geleid. Van gastronomische onderscheidingen voor hun keuken tot awards voor het uitgebreide in-flight entertainmentsysteem ‘ice’ en hospitality awards voor hun service.

Sinds 01 augustus 2012 wordt er op de route Amsterdam met een A380 gevlogen.

Emirates A380
De Emirates A380 biedt passagiers in alle klassen de meest luxueuze reiservaring die momenteel voorhanden is. De Emirates A380 garandeert een stillere, stabielere en meer milieuvriendelijke manier van reizen. Met een Shower Spa , een onboard lounge waar u kunt genieten van een drankje en contacten kunt leggen met uw medepassagiers (voor First Class en Business Class passagiers), en het bekroonde ICE entertainmentsysteem met meer dan 2500 video- en audiokanalen, is dit de ultieme manier van vliegen.