Curaçao

Curaçao is een veelzijdig eiland in het Caribisch gebied, dat elke reiziger verrassend veel te bieden heeft. Naast de constante tropische temperatuur biedt het zonnige eiland een variëteit aan accommodatiemogelijkheden en bezienswaardigheden: bekijk historisch Willemstad, oude landhuizen, beklim de Christoffelberg of laat je verrassen door helderblauwe zee en witte stranden. Onderneem één van de vele watersportactiviteiten of ontdek de adembenemende onderwaterwereld.

Vergeet de festiviteiten niet, zoals het kleurrijke Carnaval (maart), Curaçao North Sea Jazz (aug.) en de KLM Curaçao Marathon(nov.). Samen met de ontspannen sfeer van de tropen en de Europese invloeden is Curaçao dé ideale vakantiebestemming. Curaçao ligt buiten het orkaangebied en heeft het hele jaar een minimale temperatuur van 28 graden.

Dagelijks gaan er vluchten vanuit Amsterdam (9 uur) en wekelijks vanuit Brussel (9 uur) en Frankfurt (10,5 uur) naar het eiland.


Curaçao Tourist Board Europe (CTBE) is het aanspreekpunt voor reizen naar het zonovergoten Curaçao; kijk voor meer informatie op www.curacao.com.
Volg ons ook op Facebook: www.facebook.com/curacaotb, Twitter: https://twitter.com/CuracaoTravel of op Instagram: http://instagram.com/Curacaotb.